NOVA Nieuws

Jaarverslagen 2015 - 2016

Vragen omtrent de boekhouding/het verslag kunnen worden gemaild naar het bestuur, deze zullen de vraag doorsturen.

Onder de jaarverslagen bevind zich een laatste versie van het financieel jaarverslag. Hierin is op het bijwerken van de huidige openstaande debiteuren na, geen feitelijke informatie veranderd, maar zijn spel- en overige fouten verbeterd en sommige stukjes tekst duidelijker gemaakt.


Financieel Jaarverslag
Jaarver slag Voorzitter & SooSbaas
Jaarvers lag Evenementen
Notulen JV 2015
Notulen ALV 2016

 


Statuuts wijzigingen

Beste leden,
In deze laatste versie van de statuutswijzigingen zijn een paar aanpassingen gedaan na de laatste statuten info avond. Deze laatste aanpassingen zijn hieronder kort weergegeven waarna de totale statuutaanpassing volgt. In de statuutaanpassing staat de orginele tekst, de nieuwe tekst en de motivatie hiervoor. Mocht iemand het niet eens zijn met de niet besproken veranderingen kunnen deze contact opnemen met het RvC.

Statuten
Statuuts wijzigingen


American Pie SooS

Jahoor het is weer zover!! De eerste SooS van het jaar is aanstaande donderdag ,1 september, al. 
De SooS word donderdag helemaal omgetoverd tot AmericanPieSooS met veel spectaculairs!! 
Vanaf 16:00 gaat de tap open bij NOVA en zullen er gratis hamburgers op je staan te wachten.
Dus kom donderdag lekker met ons het nieuwe schooljaar in luiden en pak een biertje/hamburgertje mee!


Intermax BBQ-OP


JV-notulen

Het is alweer een tijdje geleden, maar de notulen van de jaarvergadering zijn nu naast op papier ook digitaal beschikbaar. Er is even doorgetikt, maar de meeste typefouten moeten er nu uitgewerkt zijn. Al is de volgende jaarvergadering nog lang niet in zicht, kan iedreen nu zich inlezen in wat er bij de afgelopen vergadering besproken is. 

Indien er vragen en/of opmerkingen zijn kunnen deze worden gesteld aan het bestuur.

JV-notulen 2015


bataSooS bij de NEON SooS

Tegelijkertijd met de NEONSooS is er nog een evenement. Namelijk de BataSooS. Eind april gaan 25 stoere mannen en vrouwen van NOVA meedoen aan de batavierenrace. Dit is een hardloopwedstrijd van Nijmegen naar Enschede die in estafettevorm gelopen wordt. Hieraan is tevens een goed doel verbonden, namelijk het KWF. Wij als NOVA willen natuurlijk zoveel mogelijk geld hiervoor ophalen (vorig jaar ruim 2300 euro!). 

Het is de avond weer mogelijk om verschillende batadrankjes te bestellen. Dit zijn de normale drankjes voor dezelfde lage prijs als normaal, maar nu betaal je er 50 cent extra voor. Deze 50 cent gaat dan direct naar het KWF. Verder is het mogelijk om jouw favoriete nummer aan te vragen bij de DJ. Hier betaal je dan minimaal 1 euro voor. Dit gaat natuurlijk ook weer direct naar het KWF! Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar weer Ary de schuifjes bedienen in de DJ Booth.

Wil je geen bier fris of wijn drinken maar wel onze batahelden sponsoren in de strijd tegen kanker? Dan is het ook mogelijk om donaties in de BataEend te doen welke nu alvast voor je in de SooS gezet is. Tevens kan er via deze site ook gedoneerd worden: http://www.bata4life.nl/nova

Bedankt voor jullie bijdrage!


De eerste WP dit jaar!

Lang gewacht,
stil gezwegen.

Nooit gedacht,
toch gekregen.

Het is een heul, heul, heul lange tijd geleden, maar tadadadada hier is ie weer! Een superdik, boordevol onzin gevuld ledenblad. Na het grote succes van de WP schrijf avond van de WP die je op het punt staat te gaan lezen, is de volgende WP schrijf avond alweer bekend: vrijdag 29 april (lesweek 1), vanaf 15:53 staat de van Mastenbroek met een berg stopcontacten te wachten voor jou! Iedereen is welkom die zich wil inzetten voor de WP!


NOVAlive

Lieve leden en andere vrolijke mensen,

Komende donderdag (7 januari) is het weer tijd voor NOVA LIVE!!! Dit betekent ongelovelijk leuke bandjes welke ondersteund zullen worden door onbeperkt* gratis hamburgers. Voor de vegetariërs is er ook patat en voor de veganisten is er water.

Het gratis eten zal gemaakt worden tussen 16:00uur en 19:00uur. De bandjes verzorgen een prachtavond van ±18:00uur tot 24:00uur.

Hieronder is de lineup te vinden:

17:45 – 18:15 Picture the scenario
Om even in te komen zal een lid van NOVA de avond beginnen met relatief rustige muziek. Iedereen zit toch nog lekker ze hamburgers op te peuzelen, dus hard losgaan is (nog) niet nodig. De muzikant is verhinderd, het wordt een solo optreden. Om even lekker tot rust te komen kan je ze op youtube vinden, bijvoorbeeld hier:

18:45 – 19:25 Deadcat Stimpy
Wat men normaal verwacht is een 4 of 5 koppige band, waar ieder een specifieke taak heeft. Deadcat Stimpy dacht, ik kan ook een bandje beginnen zonder vrienden. In zijn eentje bedient deze man de drums, gitaar, zang en misschien nog wel meer! En het mooiste is, de rock die hij voortbrengt klinkt nog een partij leuk ook! Mocht je een voorproefje willen van deze alleskunner, kijk dan hier: http://www.deadcatstimpy.com/

19:55 – 20:40 Fon14
Deze coverband heeft eerst geëxperimenteert met eigen muziek, en is nu weer terug bij het allergezeligste wat je kan spelen bij een leuk feestje: covers! Ze kunnen het goed en wie weet kan je een paar nummertjes bij ze aanvragen. Om te kijken hoe leuk ze waren toen ze eigen muziek maakte kan je hier op klikken: 

21:10 – 22:40 Slapback Johnny
De headliner van deze avond is Slapback Johnny! Met heerlijk swingende rock, met een tintje van vroeger, brengen ze een spectaculair optreden te gehoren waar zelfs elvis en the blues brothers jaloers op worden. Hier MOET je bij zijn geweest! Altijd al te verlegen geweest om te dansen? Kijk dan snel hiernaar, want je gaat automatisch los: 

23:10 – 24:00 Monday Special
Om de avond een passend einde te geven zal Monday Special een rock-act opvoeren waarbij stijlen van grunge en blues terug te vinden zijn. De pakkende melodien en gitaarstukjes zullen bij iedereen heerlijk in het gehoor liggen. Ga snel naar hun website om erachter te komen hoe ze klinken: http://mondayspecial.nl/

*De hamburgers zullen niet opgaan tenzij Josse honger krijgt.


Ary live in de SooS

Zoals velen van jullie al weten gaat ONZE Arjan Winters aanstaande zaterdag ( 17-10-2015 ) strijden op het wereldkampioenschap OBSTACLE RUN in The United States of the America. Graag had iedereen natuurlijk met hem mee gereisd om hem ter plekke aan te moedigen. Helaas wordt dat een iets te duur geintje. Dus speciaal voor deze gelegenheid, om onze held aan te moedigen, gooien we zaterdagmiddag de SooS open! Er is namelijk een livestream van de wedstrijd waardoor we deze op een groot scherm kunnen bekijken!

Zaterdag zal de SooS om 14:00uur open gaan voor iedereen die dit niet wil missen. Om 15:15 zullen we met z’n allen uit volle borst het Wilhelmus mee gaan zingen, om vervolgens Ary om 15:20 weg te zien starten. Nadat Ary weer over de streep is gekomen gaan wij proberen LIVE contact op te zoeken met hem.

Verder kan iedereen mee eten die wilt, geef dit wel even door VOOR 17:00uur door te mailen naar eten@sv-nova.nl Alleen naar dit mailadres svp. De rest komt niet bij de juiste personen terecht.

’s Avonds zal de SooS ook nog open blijven voor iedereen die zin heeft om een biertje te komen drinken.

Ps: De dresscode is ORANGE.


jaarvergadering

Een nieuw jaar, een nieuw bestuur.

Woensdag 14 oktober vanaf 19:00 gaat de SooS open voor de jaarvergadering. Deze avond zal het oude bestuur de belevingen van hun jaar presenteren en een paar veel gestelde vragen beantwoorden. Het nieuwe bestuur zal zich voorstellen en misschien wel een leuk cadeautje weggeven.

De jaarvergadering is voor alle leden en donateurs van NOVA. Het is belangrijk dat je als lid aanwezig bent, het bestuur is een jaar lang voor ons bezig en door de aanwezigheid toon je de waardering.

Dit jaar zullen er ook een aantal wijzigingen in de statuten van NOVA gemaakt gaan worden, dus een extra belangrijke jaarvergadering!


Hieronder de jaarverslagen van het bestuur 2014-2015. De wijzigingen in de statuten en de notulen van afgelopen JV!

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015

Jaa rverslag Koos 2014-2015

Financieel jaarverslag 2014-2015

wijzigingen statuten NOVA

JV notulen 2014


AprèsSooShut

Aanstaande vrijdag, 25 september is de AprèsSooShut weer, Party Party Party! Lekker slechte ApresSki muziek! Trek je favoriete banaan, giraf, Dirndjurk of lederhöse pak aan en kom mee feesten. De voorgaande edities garanderen dat het een nu al legendarisch feest gaat worden!

Je bent natuurlijk vanaf 16u van herte welkom om een pilsje aan de bar te drinken, maar vanaf ongeveer 20u gaat de muziek op standje feest! 

Uiteraard kan je vrijdagavond ook gewoon mee-eten in de SooS voor 2,50 euro. Wel jezelf ff opgeven daarvoor!

 


SchuimSooS

De tap gaat zoals elke donderdag, ook deze week om 16:00 open en er kan lekker uit de lessen of je project nog even worden nagepraat of onder genot van een drankje het even over andere onderwerpen dan je studie hebben. Natuurlijk kan je zoals altijd ook weer mee-eten, maar dit maal helemaal gratis!

!Gratis onbeperkt hamburgers!

Deze donderdag kan je vanaf 16:00 onbeperkt hamburgers eten (met patst erbij). Een team van specialisten staat tot ongeveer 19:00 voor iedereen die trek heeft gratis hamburgers te bakken. Eet er zoveel je wilt, de keuken heeft zo goed als onbeperkt voorraad!

Ook dit keer weer zal er een heel pittige hamburger gemaakt worden voor iedereen die het aandurft. Hassink zal het voordoen en iedereen kan meedoen. De trinidat scorpion peper, de heetste commercieel verkrijgbare peper op dit moment verkrijgbaar. 1,2 miljoen op de schaal van scoville (heter dan de ghostpepper).

megagroot schuimbad

Als iedereen helemaal vol zit met de gratis hamburgers zal er een megagroot schuimkanon aangeslingerd worden en de muziek op standje feest gezet worden. Neem je zwembroek mee en geniet van dit megagrote schuimfeest!

Natuurlijk kan je ook zonder zwembroek of zin aan de zijkant van je drankje genieten en kijken naar dit megagrote schuimbad!

Wees welkom,

Uw verslaggever ter plaatse! 


NOVAlunch

Dinsdag 1 september, de eerste schooldag. Boeken vergeten, GR vergeten, roosterapp vergeten te downloaden, inloggegevens voor de schoolWiFi vergeten. Bergen dingen die je gaat vergeten! Om een ding hoef je je geen zorgen te maken. Die bammetjes kun je met gemak vergeten want NOVA organiseerd voor iedereen die trek heeft een GRATIS lunch. Deze GRATIS lunch is tussen 12:00 en 14:00 in de SooS.

Bootcamp

Elke woensdag is er om 18:00 een uurtje keihard knallen op teletubbieland en de TU campus. Van bierbuik tot sixpack, iedereen is welkom en trainer Ary maakt voor iedereen een mooie training van een uurtje om daarna volledig uitgeput een tevreden gevoel te hebben. Natuurlijk kun je ook mee-eten woensdagavond. Mee-eten kost 2,50 en je moet je even voor 17:00 opgeven via mee-eten@sv-nova.nl of jezelf even op de eterslijst op de gang te zetten. Mee-eten kan natuurlijk ook als je niet mee sport.

Het eerste feest

De eerste donderdag van het schooljaar! En zoals iedereen die hier al een tijdje rondloopt weet dat dat groots moet worden geviert! Heel teletubbieland staat vol met opblaasspellen en 's avonds kan iedereen zijn favoriete nummer aanvragen bij de DJ booth zodat je zeker weet dat je los kunt gaan op jouw nummer! De tap gaat open om 16:00. Mee-eten kan natuurlijk ook weer voor 2,50. Wel opgeven voor 17:00! Wees welkom! 


Code Geel

Hij is er weer, de gloednieuwe NOVAlender. Pakt uwe madiwodo erbij en schrijf em meteen over!!! klikken voor een grotere NOVAlender voor de kippige leden onder ons.

Tot SooS

 


Een goed gerijpte WP

Het is echt een hele tijd geleden dat iedereen de WP in de bus heeft gekregen, maar als je vandaag thuiskomt ligt er dan eindelijk goed nieuws op de deurmat! Voor alle ouwelullen en mensen die niet meer van papier durven lezen is hier de digitale WP, Klik op de kaft hiernaast en snel ctrl + F en je eigen naam zoeken en hopen dat je alles nog weet wat je leest. Onder de knop "wat is NOVA" en dan bij "ledenblad" kun je nog veel meer oudere WP's vinden. Kijk er een keertje rond als je echt niks meer te doen hebt op zo'n regenachtige zondag en je heel youtube uitgespeeld hebt. 

Veel leesplezier, 
uw verslaggever te plaatse

 

 


NOVAweekend 2015

Een weekend lang weg met NOVA, dit jaar genialer en completer dan ooit. Vraag bij het bestuur of de commissie voor het inschrijfspel-formulier (jawel, een spel)! Dit volledig verzorgde, all-inclusive weekend is van vrijdag 8 mei t/m zondag 10 mei en kost slechts €56,50. Wat er precies gaat gebeuren gaan we je pas vertellen op de dag van vertrek. Om jou toch al warm te maken beloven wij je de volgende dingen:

- Vervoer vanuit de SooS naar NOVAweekend via Luxe Royal Class touringcar
- All Inclusive* weekend op locatie
- Onbeperkt gratis drinken op locatie
- Volledig pension: Ontbijt, lunch en diner inbegrepen
- Inclusief exclusief NOVAweekend 2015 shirt
- Bomvol weekendprogramma
- Levenservaring voor op je CV

Ja je leest het goed! We vertrekken gezamenlijk naar NOVAweekend en komen zondag eind van de middag gezamenlijk weer terug in de SooS. Wat je ervoor en erna doet moet je zelf kijken, maar tijdens het hele weekend kun je je rijbewijs thuislaten! Het programma zit helemaal afgetopt vol, dus neem voldoende energie mee!

Zorg wel snel voor zo'n spelvel, want er kunnen maar 60 mensen mee!

Ik heb een vraag over novaweekend


Doorhalen zonder kater

De gigabit switch wordt uit het stof gehaald, de netwerkkabels worden alvast opgraven en de eerste verhalen van vorig jaar gaan alweer de ronde. Wie wordt Grand Champion IP curve, en waar zit Joodie nou weer te campen? Aankomende donderdag is de LAN SooS weer. Vanaf donderdagmiddag tot in de vroege ochtend is er voor de die-hards gamers de hele nacht de SooS open en de volgende ochtend staat er een ontbijtje voor iedereen die de ochtend heeft gehaald. Je eigen PC kun je woensdag al droppen en de eerste vierkante ogen zijn dan al bezig.

Mocht je zelf een lange netwerkkabel hebben, neem deze dan mee.. onze voorraad is niet al te groot.

Tot SooS,

Uw verslaggever ter plaatse


Archief